Boeken

Hieronder staan de boeken van mijn hand die tot nu toe zijn gepubliceerd onder mijn eigen naam en onder mijn pseudoniem Johan Andersen.

Verloren in de Jungle, een boek over de verdwijning van Kris Kremers en Lisanne Froon in Panama op 1 april 2014.

Verloren in de jungle, het dramatische verhaal van de verdwijning van Kris Kremers en Lisanne Froon in Panama, is zonder twijfel een van de beste ‘true crime’ boeken die ik de afgelopen jaren heb gelezen. Waarbij de vraag nadrukkelijk aan de orde is óf het wel ‘crime’ is? Of was het een fataal en noodlottig ongeluk? De schrijvers hebben de zaak minutieus onderzocht en gereconstrueerd en komen tot verrassende bevindingen én antwoorden, waarbij de lezer continu over hun schouder meekijkt. Ik heb het boek vrijwel in een adem uitgelezen. Het boek is een fascinerende speurtocht naar feiten en details en een must voor politiemensen, onderzoekers en journalisten, waarvan vooral de laatsten zich in deze zaak pijnlijk hebben vergaloppeerd.” PETER R. DE VRIES

Verloren in de Jungle is een goed doorwrocht onderzoeksverhaal naar de verdwijning en dood van twee jonge vrouwen in de Panamese wildernis. Minutieus wordt de lezer langs alle sporen en alle mogelijke scenarios geleid, die je brengen tot aan hun meedogenloze einde. Het onderwerp is bekend en toch kun je dit boek maar moeilijk neerleggen, het is een echte ‘page-turner’. “ NADETTE VISSER

Zonder Genade is de tweede Hamer & Panka thriller, verschenen bij uitgeverij HarperCollins Holland.

Te verkrijgen bij de betere boekhandel of hier.

Dodenstoel is de eerste Hamer & Panka thriller, verschenen bij uitgeverij HarperCollins Holland.

Te verkrijgen bij de betere boekhandel of hier.

Invocatie is het eerste boek in de reeks De Demon van Felswyck, verschenen bij uitgeverij Luitingh Sijthoff Het behoort tot het genre epische fantasy.

Te verkrijgen bij de betere boekhandel of hier.

Revocatie is het tweede boek in de reeks De Demon van Felswyck, verschenen bij uitgeverij Luitingh Sijthoff Het behoort tot het genre epische fantasy.

Te verkrijgen bij de betere boekhandel of hier.