C.K. Prahalad en co-creatie

In de post hieronder haalde ik hem al aan, C.K. Prahalad. Hij is een van de grote denkers van dit moment op het gebied van innovatie en strategie. Voor boekenvakkers vormen zijn boeken The future of competetion en The new age of Innovation een goede bron voor voorbeelden van hoe er een nieuwe relatie gelegd zou kunnen worden met de consument. Nadeel is, in mijn ogen, dat hij zich vooral richt op grotere bedrijven en het dus niet altijd evident is hoe zijn voorbeelden vertaald zouden moeten worden naar het boekenvak. Echter, de voorbeelden die hij geeft zijn helder en bieden voldoende stof tot nadenken.

,

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s